De snelweg zal wellicht nog de hele dag afgesloten blijven.
Volledig scherm
De snelweg zal wellicht nog de hele dag afgesloten blijven. © Jelle Houwen

Verkeerschaos op E403 nadat truck kantelt, volledige snelweg versperd

TorhoutOp de E403 in Torhout staat het verkeer helemaal stil in de richting van Kortrijk. Daar is een vrachtwagen gekanteld. Een lading zand ligt op de snelweg. 

8 reacties

  • Peter Stevens

    6 jaar geleden
    Mensen toch,stop daar toch eens met al dat gelul.Ik denk dat de perfecte mens moet nog geboren moet worden.Hou jullie hand eens boven het hoofd en kijk wie er onder zit.....en zit er daar iemand onder zonder FOUTEN????? Denk het niet he.Hoop alleen maar dat het niemand van jullie kinderen is die dit overkomt,want het komt hard aan,ik kan het jullie verzekeren. Allen een beetje verdraagzaam zou zeker beter overkomen ,zet dat eens in de krant
  • Renée Schietekat

    6 jaar geleden
    Veel vrachtwagenchauffeurs zijn duidelijk niet alert tijdens het uitoefenen van hun job. Daarbuiten zijn er velen die niet weten waarom ze afstand moeten houden, ik de Kennedytunnel in met een vrachtwagen achter me aan waarvan ik de nummerplaat niet kon lezen, ik zag enkel de rooster van de vrachtwagen..tot daar de verantwoordelijkheidszin van bepaalde cowboy's op de weg.
  • Jean Marc

    6 jaar geleden
    Allee vooruit.we gaan weer dezelfde toer op zoals altijd. Alle truckers weer de grond in boren. De automobilisten zijn de brave zieltjes hé.nooit geen ongevallen en nooit met hun smartphone op de schoot.kijk eerst naar jullie zelf voor dat je een ander de grond in boort.
  • Guy Goethals

    6 jaar geleden
    De trucker had het niet gezien. Hoeveel keer per week hebben jullie dit zinnetje al moeten schrijven. En dat zijn dan beroepsmensen die truckers. Ik mag hopen dat hij straks de factuur gepresenteerd krijgt voor zijn blindheid. Hij zal het dan hopelijk wel zien.
  • steven de wachter

    6 jaar geleden
    Kunnen jullie de nationaliteit van de chauffeurs vermelden in het vervolg dan kunnen de mensen is zien welke cowboys hier rondrijden want het zullen niet veel Belgen zijn vrees ik....