AP
Volledig scherm
© AP

"Djokovic, die al meer dan 90 miljoen euro bijeen mepte, slaat collega's met verstomming door op meeting te stellen dat zij nóg meer prijzengeld verdienen"

Australian OpenAfgelopen vrijdag, op de traditionele spelersmeeting voor de Australian Open, heeft Novak Djokovic naar verluidt een stevige bom gedropt. Zo zou de Serviër, die in zijn succesvolle carrière al meer dan 90 miljoen euro bijeen wist te meppen, zijn collega’s hebben opgeroepen om nog meer prijzengeld te vragen – iets wat voor de nodige ophef zou hebben gezorgd in de zaal.

11 reacties

  • Koen Heethem

    6 jaar geleden
    Hij bedoelt misschien hoger prijzengeld voor wie er vroeg uit ligt of wie kleinere toernooien speelt. Als je niet in de eerste 100 staat is het veel minder, kom jemet moeite rond...
  • vuile racist

    6 jaar geleden
    Ik begon langzaam enige sympatie te krijgen voor djokovic omdat hij zo een goede speler is maar dat is nu volledig verdwenen. Hopelijk verliest hij in de eerste ronde...
  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Even laten werken en leven voor 2000 euro per maand om terug een beetje voeling te krijgen met de realiteit lijkt me een beter plan. Volledig wereldvreemd die vedetten. Net zoals veel politiekers en bedrijfsleiders.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    En dan wetend dat sporters amper betastingen moeten betalen , hier is dat 15% tov een gewone werknemer die er 57% moet afdokken !!
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Ja waarom kan daar geen normale vergoeding tegenover staan? Het is tenslotte maar een SPELLETJE!