In de nasleep van de Samusocial-affaire beloofde de nieuwe burgemeester Philippe Close schoon schip te maken. "Maar ik heb nooit gezegd dat ik zou opstappen bij Brussels Expo. Ik heb de voorbije jaren een groot aandeel gehad in de exploitatie en de uitbouw van de organisatie. Het is belangrijk voor continuïteit te zorgen."
Volledig scherm
In de nasleep van de Samusocial-affaire beloofde de nieuwe burgemeester Philippe Close schoon schip te maken. "Maar ik heb nooit gezegd dat ik zou opstappen bij Brussels Expo. Ik heb de voorbije jaren een groot aandeel gehad in de exploitatie en de uitbouw van de organisatie. Het is belangrijk voor continuïteit te zorgen." © Photo News

Burgemeester Close blijft voorzitter van Brusselse 'super-vzw' ondanks belofte "het goede voorbeeld te geven"

De Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) behoudt zijn sleutelrol in een cruciaal commercieel vehikel voor de organisatie van grote events en beurzen in de hoofdstad. 

49 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    In mijn leven heb ik nog nooit zo’n oplichter gezien
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De PS staat voor 'corruptie, mandaten, liegen'. Neem het recentste voorbeeld, de burgemeester van Brussel Close en absolute mandatenkoning, wilde zelf het goede voorbeeld tonen maar blijft nu toch voorzitter van een super-vzw met 37 miljoen euro omzet.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Liegen tegen het volk kunnen PS'ers als de beste.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    37 miljoen omzet voor een vzw! Waarom maakt men er geen NV van zodat eventuele winsten kunnen uitgekeerd worden aan de stad. Nu moeten de winsten immers uitgekeerd worden dmw "vergoedingen" aan politici! Mooi staaltje van wanbeleid waarbij enige doel is zoveel mogelijk te graaien met de minste kans op controle! Calvo beheert zo ook een vzw om te "feesten" met gigantische budgetten, en sinds aantreden Calvo ook enorme schulden!
  • Valentin Valmont

    6 jaar geleden
    Grensoverschrijdend politiek gedrag kan biet meer door de beugel.