Photonews/Belga
Volledig scherm
© Photonews/Belga

"Hoe durft Francken beweren dat de vakbond niets doet? We klagen al tien jaar, waar blijft de oplossing?"

TransitmigrantenDe socialistische transportvakbond BTB-ABVV is geschokt door de "grove leugen" van Theo Francken. De staatssecretaris voor Asiel en Migratie liet op Facebook duidelijk verstaan dat vrachtwagenchauffeurs niet in de kou mogen blijven staan. "Daar hoor ik de linkse oppositie en vakbonden nooit over", klinkt het. Maar al in 2007 publiceerde de BTB een eerste zwartboek over de lamentabele situatie op de snelwegparkings. "Onveilig, onvoldoende en oncomfortabel", luidde de slotconclusie toen al.

253 reacties

  • Benny Marcelo

    6 jaar geleden
    Gelukkig is de heer Bervoets hier om de corruptialisten door dik en dun te verdedigen en goed te praten door telkens de NVA aan te vallen. Dank zij zulke mensen zakken de sossen straks tot onder de 10%. Goe werk Guido!
  • Guy Van Deun

    6 jaar geleden
    Wat een gekte allemaal, bewonder mijnheer Francken voor wat hij doet en tegelijkertijd waard is. ( en ik ben niet toevallig lid van de NV-A )
  • Herwig Michiels

    6 jaar geleden
    Mensen als Peter Nols blijken vergeten te zijn dat het o.a. Vlamingen van NV-A signatuur waren die na de oorlog het Belgisch Koningshuis mee hebben helpen in stand houden. Vandaar misschien hun misplaatste haat.
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Gezien het al sinds 2007 wordt aangekaart, kan je concluderen dat niemand er iets mee heeft gedaan (incluis NV-A, SP.A, Open VLD,...) dus om het nu op Francken af te schuiven vind ik ook (weeral) laag. Er zijn blijkbaar amper nog constructieve opinies alsook constructief politiek in de aanloop van de verkiezingen.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Deze die altijd gelijk hebben zijn de ergste. Die wil je als normaal mens liever niet tegen komen.