Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gentse gemeenteraad buigt zich over Ghelamco-kwestie

Maandag- of dinsdagavond buigt de Gentse gemeenteraad zich over de bouw en uitbating van de Ghelamco Arena, het Gentse voetbalstadion waar veel rond te doen was na de publicatie van het boek 'De illegale Ghelamco Arena'. Vorige week verdedigde het Gentse stadsbestuur zich tijdens een uitzonderlijke persconferentie nog tegen de aantijgingen van auteur en oud-LDD-medewerker Ignace Vandewalle. Maar alle Gentse oppositiepartijen hebben aangekondigd op de gemeenteraad alsnog te interpelleren over de kwestie.

17 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Het gaat over Gent Tom Faes de arena beerput dezelfde als de publifin beerput.Een uur om al die paperassen te doorzoeken.Iets waar specialisten maanden voor nodig hebben om te kunnen bewijzen dat Termont sjoemelt.Dat noemt Tom Faes transparantie.
  • Rudi Desaever

    6 jaar geleden
    5000 € en of 70000€ is wel een groot verschil. Politiekers hebben problemen met nullen. De volledige politiek is rot en corrupt, ze moeten allemaal zwijgen voor elkaar; 1 pot nat nog slechter dan de maffia. En dit allemaal met ons belastinggeld.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Waarom dan wel ? Termont zegt dat zijn Arena koosjer is. En dan is dat zo. Naar Spa normen dan wel.
  • r schollaert

    6 jaar geleden
    De volgende scherts vertoning .
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    De Kat gaat zijn melk controleren ,daar zijn ze echt goed bezig in Gent ,onafhankelijken experts moeten dat controleren en niet het gemeentebestuur.