© Isopix

Heeft Naomi Campbell de liefde gevonden bij muzikant?

In het verleden had Naomi Campbell (47) vooral een voorkeur voor rijke zakenmannen, maar nu zou ze al enkele maanden aan het daten zijn met Skepta, een Britse muzikant die twaalf jaar jonger is dan het topmodel.

flb

Naomi Campbell en Skepta (echte naam: Joseph Junior Adenuga) zouden al enkele maanden aan het daten zijn. Zo werden de twee ook een paar keer samen gespot tijdens de voorbije modeweek in Parijs, waar het topmodel onder andere samen met Kate Moss de show van Louis Vuitton mocht afsluiten. "Ze zijn allebei heel creatief en dat is wat hen aantrok in elkaar", zegt een bron in The Sun. "Het gaat goed tussen hen, maar ze doen het heel rustig aan."

Skepta deelde zelf op Twitter een foto van hen twee met daarbij enkel een hartje als bijschrift. In het verleden had hij in een interview ook al toegegeven dat hij al lang een fan is van haar. "Naomi Campbell is mijn favoriete covermodel", zei hij toen. "Ze heeft grenzen doorbroken met haar vroegere Vogue-covers."

Lange lijst

Naomi Campbell heeft er al een turbulent liefdesleven opzitten. Het supermodel was twee keer verloofd, maar trouwde uiteindelijk nooit. Op haar lijstje van veroveringen staan heel wat namen, onder wie ook die van heel wat bekendheden. Denk maar aan Usher, P. Diddy, Johnny Depp, ...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer