© AFP

Shannen Doherty trotseert rode loper ondanks strijd tegen kanker

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (45) vecht momenteel tegen borstkanker, maar de ziekte houdt haar niet tegen om af en toe een rode loper mee te pikken. Zeker niet als die wordt uitgerold voor het Stand Up to Cancer-evenement.

vwh

De ‘Beverly Hills 90201’-ster verscheen afgelopen vrijdag voor de Walt Disney Concert Hall in Los Angeles voor de vijfde editie van de Stand Up to Cancer telethon. Dat is een lang televisieprogramma met als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

© REUTERS

Doherty, die haar strijd tegen de ziekte documenteert via de sociale media, droeg een T-shirt van het evenement, een zwarte broek en een grijze cardigan. Die outfit combineerde ze met een kleurrijke sjaal op het hoofd, dat ze in juli kaal schoor voor de ogen van haar honderdduizenden Instagram-volgers omdat er haar een nieuwe ronde chemotherapie stond te wachten.

© Photo News

Na afloop van het evenement richtte Doherty zich tot haar fans om haar avond te beschrijven. “Deze avond betekende veel voor zoveel mensen, mezelf inbegrepen. Ik zal de verhalen die ik vandaag heb gehoord voor eeuwig koesteren, net als de mensen die ik heb ontmoet. Bedankt aan iedereen van de organisatie die zo toegewijd is om een remedie te vinden tegen de ziekte. Ik ben vereerd dat ik deel mocht uitmaken van vanavond en getuige was van zoveel liefde”, schrijft ze bij een foto op Instagram.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer