Macaulay Culkin kende niet al te veel succes na 'Home Alone'.
Volledig scherm
Macaulay Culkin kende niet al te veel succes na 'Home Alone'. © Photonews

Macaulay Culkin openhartig in zeldzaam interview over Paris en Michael Jackson, en zijn mishandelende vader: "Ik kan je een hoop littekens laten zien..."

CelebritiesMacaulay Culkin (37) klapt voor het eerst uit de biecht over zijn jeugd en zijn band met de familie Jackson. De voormalig kindacteur, wiens acteercarrière niet veel succes meer kende na 'Home Alone', is normaal gezien erg op zijn privacy gesteld. 

11 reacties

  • Varisha Gokoel

    5 jaar geleden
    Nu kan ik het plaatsen. Hij beoordeelt het misbruik op een andere manier. Waarschijnlijk omdat Michael de rol van vader op zich nam die hij van zn echte vader verlangde. Verder zal Michael op hem hebben ingepraat dat hij niets mag vertellen 'cuz people are ignorant' en omdat hij anders Paris leven om zeil zou brengen, en Paris beschermt hij met hart en ziel.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    6 jaar geleden
    jammer dat hij niet verder is blijven acteren, maar iets doen tegen je goesting is nooit goed. Zijn films tijdens zijn kinderjaren zijn fantastisch, het blijven films die je kan blijven bekijken
  • philippe decock

    6 jaar geleden
    Ik heb Michael Jackson altijd gezien als een kindgebleven volwassene en dit interview staaft mijn idee over hem. Een groot kind die onschuldig neergesabeld wed door de media en er uiteindelijk door gestorven is. Een groot verlies.
  • Remy Van Gestel

    6 jaar geleden
    Respect man, en veel succes in je leven!
  • Jack Vanderveen

    6 jaar geleden
    Goed advies voor deze jongen: trek je handen af van drugs en daaraan gerelateerde rotzooi.