David Cameron op het Wereld Economisch Forum in Davos.
Volledig scherm
David Cameron op het Wereld Economisch Forum in Davos. © EPA

Oud-premier Cameron: "Brexit is een vergissing, geen ramp"

David Cameron, de voormalige Britse premier die campagne had gevoerd tegen de uitstap, stelt in Davos dat de brexit een vergissing, maar geen ramp is. "De situatie is minder slecht dan gevreesd."

18 reacties

  • FRANK WILLEMS

    6 jaar geleden
    Wat ik straf vind zo wel hier als in de UK als ze er niet meer aan zijn weten ze hoe het zou moeten , maar de jaren dat zelf voor het beleid zorgden deden ze niets.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    probleem van het VK is dat na het Brexit-referendum onder invloed van het spierballengerol van een aantal EU-gekke politici de anti-EU gevoelens in andere West-Europese landen in de kiem gesmoord zijn. Daardoor is het VK alleen komen te staan.
  • Jeff Smulders

    6 jaar geleden
    Engeland wordt in hoge mate gechanteerd door de EU. Maar Engeland zal wel weer moeten komen helpen als er een oorlog uitbreekt want de Europa is een grote brandhaard aan het worden. Gewoon gaan onderhandelen met derde landen want de EU wil Engeland gewoon breken. Ik ben er van overtuigd dat Engeland er beter van zal worden en dat de EU uiteindelijk ook Engeland zal nodig hebben. EU de aanfluiting van de 20e eeuw.
  • robert dumortier

    6 jaar geleden
    Wat zegt u een vergissing hoeveel Miljard zal die vergissing de Britten kosten en wie betaald dat de belasting betaler! Bent u niet beschaamd om dat te durven vernoemen moet u voor zulke stommiteiten in de regering zetelen!
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat het artikel ging over Cameron, maar in feite gaat het over David Davis