thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Vergeet handdoekje leggen aan het zwembad, vanaf nu kan je ligzetel online reserveren

Binnenkort is het mogelijk om op voorhand het beste ligbed aan het zwembad te reserveren. Touroperator Neckermann lanceert eind februari de service in twee hotels. Tegen de zomer zal het in dertig hotels mogelijk zijn.

24 reacties

  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Het is duidelijk dat Vliegen en reizen veel te goedkoop is ! Daar is nog veel marge voor de Roverheid om Geld te halen !!
  • patrick van avermaet

    6 jaar geleden
    meegemaakt in italié,alle ligzetels lagen al vol met handdoeken smorgens,patroni(baas van het hotel)smeet ze allemaal op een hoop aan de bar,en dan maar zoeken.baas naar mijn hart.lol.hahaha
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    We zijn ooit één keer naar een all-in hotel geweest en hebben het welgeteld één dag volgehouden. De dag erna waren we op pad met een huurauto en de jaren erna boekten we zelfs geen hotel meer enkel een de vlucht en een huurwagen. Wat heb je nu van dat land gezien. Quality time wat is dat, uren op een ligzetel ?
  • Harry Van Impe

    6 jaar geleden
    In zo'n hotel zou ik alleen al uit principe niet verblijven. Het doet me denken aan de pretparken waar je voor een meerprijs niet moet aanschuiven. Leg dat maar eens uit aan een kind van drie jaar.
  • Bart Verstraete

    6 jaar geleden
    Inderdaad Henri Hendryckx, lol! En dat noemt men vakantie! Oorlog om een zetelke voor leeghangers.