Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zaak grootschalige fiscale fraude Jeroen Piqueur start in beroep

De zaak van grootschalige fiscale fraude waarin de voormalige Optima-topman Jeroen Piqueur van de Gentse correctionele rechtbank vier maanden effectieve celstraf kreeg, start vandaag voor het Gentse hof van beroep. Piqueur is intussen vrij onder voorwaarden in het gerechtelijk onderzoek naar het faillissement van de Optima Bank.

8 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ge weet toch dat Crombez staatssecretaris van fraudebestrijding was op dat moment en zo fier als een paus mee poseerde met de frauderende bankdirecteurs op de foto.Chris Delanghe.
  • rudi steyaert

    6 jaar geleden
    niet te vergeten : dit is de man, warvan Termùont beweerde dat hij hem niet kende !!! Hoe is hij niet beschaamd ????? Hij, met zijn 40.000 euro aan mandaten per jaar, zo vergeetachtig ......
  • Armand Wuyts

    6 jaar geleden
    Recht laten geschieden.De fiscus hoeft niets te behandelen!
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Benieuwd hoe de rode baronnen er tussenuit gaan glippen.In Gent kan al zoveel als in Brussel daar worden ook uitspraken en vonnissen uitgesproken die kant nog wal raken.En misschien vinden ze wel een bewijs dat oppergraaier van Gent Termont ergens met zijn handen tussen zit.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    We kunnen misschien een speciale rechtbank oprichten om ervoor te zorgen dat overal waar topkriminele fraudeurs (ipv topman) en politici zetelen in de raden van bestuur correct aangepakt worden voor de corruptie , fraude, schriftvervalsing, oplichting en nog van dat fraais...Niemand moet komen beweren dat die politici totaal van niets wisten. Zij zijn minstens medeplichtig en even crimineel, of kregen die geld om niets te doen behalve hand en spandiensten ???.