E17 richting Frankrijk tijdlang versperd na ongeval: tot twee uur aanschuiven

© blg

De E17 van Gent naar Frankrijk was donderdagochtend een tijdlang versperd door een ongeval. Het was er tot meer dan twee uur aanschuiven.

dst, jdb, mtm

Het ongeval gebeurde rond 7 uur. Twee rijstroken moesten worden afgesloten door een gekantelde aanhangwagen. Die hing vast aan een bestelwagen met vier arbeiders erin. Zij konden zelf het voertuig verlaten en liepen lichte verwondingen op.

De linker - en middenrijstrook waren een tijdje versperd ter hoogte van Kortrijk-Oost. Intussen is de rijweg weer vrijgemaakt. De file is aan het krimpen, maar kort na 9 uur was het nog altijd bijna een uur aanschuiven richting Frankrijk, zegt het Vlaams Verkeerscentrum.

Bestuurders die van Gent richting Frankrijk moeten, worden aangeraden om nog steeds om te rijden via Brugge.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Om 6.30 uur was het ook al een uur aanschuiven op de E313 richting Antwerpen vanaf Herentals-Oost. Er waren twee rijstroken dicht, het verkeer richting Antwerpen moest er over de pechstrook. De weg is intussen vrijgemaakt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen