© Instagram

Bekende fitnesscoach toont buik twee maanden na de bevalling

De bekende fitnesscoach Emily Skye beviel midden december van haar eerste kindje en post op Instagram een foto van hoe haar buik er ondertussen uitziet. "Plat en gespierd? Niet realistisch!"

elvh

De zwangerschap van fitnessgoeroe Emily Skye verliep niet helemaal volgens plan. Uitstralende rugpijn zorgde er al snel voor dat ze moest stoppen met trainen. Half december beviel ze dan toch van haar eerste dochtertje, een heel gezond meisje.

Ook na de bevalling dook Emily Skye niet meteen de fitness in. Hoewel ze zich voorgenomen had om na de zwangerschap meteen met een strikt trainingsregime te beginnen, wilde ze zoveel mogelijk van haar baby genieten. "Na de bevalling meteen weer op gewicht komen is niet realistisch", schrijft ze op Instagram onder een selfie van zichzelf waarop haar buik duidelijk te zien is.

"Ik heb een blubberbuik, cellulitis, striemen en ik ben al mijn spieren kwijt. Maar kijk, als ik mijn billen dichtknijp, zie ik toch nog ergens buikspieren. Ik ben nu twee dagen bezig met een programma om weer fit te worden en ik doe eindelijk thuis weer wat oefeningen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Emily Skye focust zich vooral op de positieve zaken die het moederschap met zich meebrengt. "Je lichaam zal nooit meer hetzelfde zijn, ik hoor het te vaak. Nee, het wordt alleen maar beter. Mama worden heeft me vooral een mentale boost gegeven. Ik voel me sterker dan ooit en ben ervan overtuigd dat ik weer fit kan worden."

"Het is geen race en ik wil niet overhaast te werk gaan. Ik zal hard moeten werken en veel geduld moeten uitoefenen maar het lukt het zeker! Ik neem mijn tijd."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer