Twee weken geleden: heel wat toeristen trokken naar de Ardennen en bonden er de langlauflatten aan. Verwacht wordt dat de sneeuw ook volgende week zeker daar blijft liggen.
Volledig scherm
Twee weken geleden: heel wat toeristen trokken naar de Ardennen en bonden er de langlauflatten aan. Verwacht wordt dat de sneeuw ook volgende week zeker daar blijft liggen. © Sebastien Smets - Photonews

Dan toch échte winterprik op komst volgende week: temperaturen tot -12

WeernieuwsEr komt een echte winterprik aan volgende week, met temperaturen die 's nachts kunnen zakken tot -7 graden in het binnenland en tot -12 in de Ardennen. 

63 reacties

  • Willy Rooselaers

    6 jaar geleden
    De mensen weten niet meer wat winter is. Nu zetten ze de verwarming al aan in september en zetten ze uit in mei. Geen wonder dat er zoveel zieken zijn. De mensen hebben geen weerstand merr
  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    geen probleem hier is het 22graden
  • Mark Peeters

    6 jaar geleden
    Hopelijk want in 3 jaar amper 3 dagen mijn echte winterjas nodig gehad en jeugd weet zelfs niet wat winter is. 40 jaar terug was het van eind okt/begin nov tot eind maart/begin april. Genoeg meegemaakt dat vijvers eind oktober al dicht lagen, nu in jaren amper paar dagen. Maar ja neen hoor er is geen opwarming volgens meesten .... knijp maar jullie ogen dicht voor jullie nakomelingen!
  • william vandesteene

    6 jaar geleden
    Marleen juist voor mij is Geert Naessens ook de meest betrouwbare
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    de winter loopt nog eind april, en wat de voorspellingen brengen : afwachten is de boodschap want de wind draait en dan kan alles anders uitdraaien, gooi geen stenen naar de weerman of vrouw zij kunnen enkel de kaarten bevestigen!