AP
Volledig scherm
© AP

"iPhone X is de bestverkopende iPhone": Apple overtreft verwachtingen met recordomzet

Apple boekte het afgelopen kwartaal een omzet van 88,3 miljard dollar. Hoewel minder iPhones werden verkocht dan een jaar eerder, zegt Apple zijn eigen verwachtingen te hebben overtroffen. Dat meldt Tweakers.net.

27 reacties

  • Patrick Coulier

    6 jaar geleden
    @Wim Tytgat: Wel een groei in verkoop als je vergelijkt met het kwartaal een jaar geleden, want het laatste kwartaal heeft namelijk een week minder door een bokkesprong in de kalender. Voor de rest weer veel zure reacties. Wil je er geen? Koop er dan geen en stop met zagen. Het is (soms) mooi weer buiten hee!
  • Wim Tytgat

    6 jaar geleden
    Hadden ze beter niet gedaan, komen er nu voor uit dat hun producten overprijst zijn. Geen groei in verkoop maar wel miljardenwinst? Valt niet op hė.
  • CV DL

    6 jaar geleden
    Apple gebruikers durven de beperktheid niet toegeven. De prijs dwingt hen ertoe te liegen tot en met
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Nu bestverkopende en enkele dagen nog vermeld als flop verkoop, waardoor Apple zijn productie halveert en in sommige landen zelfs ferme kortingen tot 150,€ geeft. Blijft natuurlijk wel te duur voor wat het is tegenover de grote concurrenten .
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Gewoon praten tegen elkaar in plaats van op dat stom ding te kijken gaat ook. Moet je ze zien in de wachtzalen of openbare plaatsen, mensen spreken niet meer met elkaar en kijken zelf niet meer naar elkaar maar naar die stomme dingen.