Wout van Aert is voor de derde keer in zijn carrière wereldkampioen veldrijden.
Volledig scherm
Wout van Aert is voor de derde keer in zijn carrière wereldkampioen veldrijden. © RV

GOUD VOOR WOUT! Van Aert geeft iedereen lik op stuk in Valkenburg, Van der Poel ontgoochelt

VeldrijdenWout van Aert! Niet Mathieu van der Poel, maar Wout van Aert is in Valkenburg voor de derde keer in zijn carrière wereldkampioen veldrijden geworden. Onze landgenoot zette een ware demonstratie op poten, terwijl Mathieu van der Poel met een derde plaats onder de verwachtingen bleef. Michael Vanthourenhout maakte het Belgisch feestje compleet met een tweede plaats. 

138 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Valkenburg was na al de heisa van vorig jaar de grote afspraak,en Wout deed het opnieuw. Derde WK titel op rij,en zelfde podium als in 2014 bij het beloften WK in Hoogerheide. Vlaanderen mag fier zijn op veldrit topper Wout Van Aert, en de Nederlanders kunnen voor hun Mathieu supporteren. Laat de VRT eindelijk het voortouw nemen.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Ja Berry, wil wint die lacht, niet? Wat voor onnozele praat hebben de supporters van Wout moeten aanhoren het ganse seizoen.
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Roger Deprez. Na de vele gewonnen wedstrijden van Van der Poel, heb ik je helemaal niet gehoord. En nu van Aert weer eens een keertje wint, heb je weer de grootste praatjes.
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Diene van aert durft zijn bloedwaarden niet op tafel te leggen, is in mijn ogen een bedrieger
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Kevin Pauwels was vorig jaar een onruststoker in de Belgische ploeg met zijn bloedwaarden net voor WK en daardoor kon hij dit jaar thuis blijven en volkomen terecht. Al heeft hij dat zelf misschien niet gewild, wegens te braaf, maar anderzijds te dom