Archiefbeeld van een protestactie.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een protestactie. © BELGA

Na regering ook Belfius gedagvaard in nieuwe Arco-zaak

De Arco-gedupeerden die de regering-Michel voor de rechter slepen hebben in die procedure ook staatsbank Belfius gedagvaard. Dat bevestigt advocaat Geert Lenssens vandaag nadat De Tijd het nieuws meldde.

27 reacties

  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Eerst gaat Dexia ten onder in de grootste schandalen, en dan veranderen die gewoon hun naam in BELFIUS en gaan gewoon door. Waarom zet daar nog iemand een voet binnen ? Onbegrijpelijk.
  • marc tamar

    6 jaar geleden
    Indien verlies op aandelen vergoed wordt moet dit voor alle aandelen kunnen en niet alleen voor die van de zuil van CD&V.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Natuurlijk het zijn aandelen maar de manier waarop ze gepresenteerd werden is ten minst frauduleus te noemen, maar als men dat in het daglicht brengt van wat de banken uitgestoken hebben en hoe ze met ons belasting geld de dans ontsprongen zijn en de beheerders netjes hun postje behouden hebben zou er toch iets moeten gebeuren. maar het woord aandeel staat vermeld en daar zit het probleem.
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Ze zijn allemaal niet zo slim als onze Karel!
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Ze zijn door de tjeven belogen, bestolen en nu willen die slachtoffers dat ik hen vergoed. Ook daarom vind ik mn land een schijteland. Deminor moet de miljarden rijke Zuil met deposito's in het buitenland en honderden eigendommen aanpakken ..niet mij.. Mr Ian VDB, u stelt dat Belfius failliet gaat als 800.000 bedrogenen die bank verlaten=fake-news.