De steekpartij gebeurde vlak voor supermarkt Louis Delhaize in de Blazoenstraat.
Volledig scherm
De steekpartij gebeurde vlak voor supermarkt Louis Delhaize in de Blazoenstraat. © JEW

Fietser die koerier van PostNL neerstak in Gent na opzettelijke aanrijding krijgt 50 maanden cel

De fietser die begin maart vorig jaar een koerier van het postbedrijf PostNL neerstak in Gent, is veroordeeld tot 50 maanden cel. Dat heeft de correctionele rechtbank in Gent vandaag beslist. De koerier had de fietser eerst aangereden en kreeg 27 maanden cel. Beide mannen werden ook veroordeeld voor een reeks andere vechtpartijen.

5 reacties

  • Zeko Tac

    6 jaar geleden
    grongebied moest hij allang verlaten maar heeft het niet gedaan er waren 7 slachtoffers van hem met mes die zijn niet komen opdagen uit angst voor zijn wraak zeggen ze
  • raf stevens

    6 jaar geleden
    Volgens de heersende wetten zal de veroordeelde fietser na het uitzitten van zijn straf onmiddellijk gelegaliseerd worden, want hij is gedurende 50 maanden sterk verankerd met onze maatschappij.
  • Steven Jansen

    6 jaar geleden
    Laat dat waardeloos stuk buitenlands tuig toch snel even verdwijnen. Pure schande dat zoiets vrij mag loslopen. Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat de politiek zijn verantwoordelijk opneemt?
  • luc verriest

    6 jaar geleden
    Een agressieve, illegale messentrekker! Wedden dat hij binnenkort weer vrij en vrolijk rondloopt?
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Als ze de maatschappij willen beschermen, eerst een strenge straf en daarna het land uitzetten, en niet zeggen dat hij het grondgebied moet verlaten, want dat helpt voor gene meter.