Twitter Vuelta a Andalucía‏
Volledig scherm
© Twitter Vuelta a Andalucía‏

Modolo juicht, maar Boudat pakt de bloemen in openingsrit Ruta del Sol, Froome: "Ik weet dat ik niks verkeerd heb gedaan"

Ruta del SolThomas Boudat (Direct Energie) heeft de eerste etappe van de Ruta del Sol achter zijn naam geschreven. De Fransman was in Andalusië in een prangende massasprint sneller dan de juichende Sacha Modolo en Clément Venturini. 

33 reacties

  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    De schaamte kent geen grenzen! UCI blijkt nu een muizenkaasje met grote gaten! Het word echt tijd om zich aan te passen aan de huidige leefnormen! Iedere sporter pakt iets! Laat vanaf morgen alles toe voor iedere sport! Maar plaats bij iedere manifestatie een lijkwagen aan de inkompoort!
  • Etienne De Bondt

    6 jaar geleden
    Als ze iemand pakken moet hij gestraft worden, tot ze zelf gepakt worden dan is het per ongeluk. De UCI werkt met twee maten en gewichten, de kleintjes halen ze er van tussen en de groten laten ze rijden. Zolang dat ze er de kantjes mogen aflopen zal doping blijven bestaan.
  • Roland Legrand

    6 jaar geleden
    Wanneer men kan bewijzen dat Froome door inname van tabletten en of inspuiting het produkt Salbutanol tot zich heeft genomen, dan pas kan men spreken over doping. Froome heeft de toestemming om puffers te gebruiken,zoals vele andere duursporters met inspannings astma. De UCI heeft een bovengrens van 1000 nanogram. Dus moet er een verklaring komen, waarom en hoe die grens is overschreden.
  • ludo marissen

    6 jaar geleden
    Al die renners zijn dikke pannekoeken net zoals de UCI.Ze stonden erbij en keken ernaar.Ramt die toch gewoon in de kant.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Jaren geleden zei een Amerikaan net hetzelfde, het vervolg kennen we. Een verstandig bedrijf sponsort niet langer het wielrennen, maar loopt daar in een wijde bocht om heen.