© Instagram

Bekendste opruimgoeroe krijgt een eigen show op Netflix

De Japanse Marie Kondo schreef bestsellers over opruimen en werd wereldwijd een hype. Na haar succesvolle boeken krijgt ze nu ook een eigen tv-show op Netflix. Ze is een echte opruimgoeroe, die er haar missie van heeft gemaakt om 'mensen met altijd rommelige huizen' te helpen en gelukkig te maken.

elvh

Marie Kondo is de vrouw die haar sokken niet in een lade propt of gooit maar netjes sorteert. Ze zweert ook bij het motto 'als iets in je huis je vrolijk maakt, hou het dan bij, al de rest gooi je weg.'

De Japanse Kondo heeft met 'The Life-changing Magic of Tidying Up' en 'Sparke Joy' al twee bestsellers van boeken op haar naam staan en krijgt nu ook haar eigen tv-show. Dat maakte ze zelf op Instagram en Twitter bekend. Ze verkocht ruim 8,5 miljoen exemplaren van haar boeken en zal via Netflix nu nog eens 117 miljoen abonnees bereiken.

Marie Kondo zal te zien zijn in een tv-show van acht afleveringen. In de Netflix-serie zal ze acht mensen begeleiden en helpen om 'vreugde in huis te vinden, en zo hun leven op emotionele en verrassende manier te transformeren.'

Wanneer de serie van start gaat is nog niet bekend, maar dat Marie Kondo heel enthousiast is, maakt ze duidelijk op sociale media. 'Ik ben heel erg opgewonden dat ik met de KonMari Methode binnenkort nog meer mensen mag inspireren."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer