Jelena Peeters
Volledig scherm
Jelena Peeters © Photo News

Winterspelen 16/02: Peeters tiende op 5.000 meter schaatsen - werk aan de winkel voor skeletoni Meylemans

WinterspelenEen drukke dag vandaag voor onze landgenoten op de Winterspelen. Maar liefst zes Belgen komen in Pyeongchang in actie. Een overzicht. 

8 reacties

  • Henk Heumen

    6 jaar geleden
    Peter, denk dat de BOIC de afvaardiging alleen nog maar groter maakt. Meer begeleiding en bestuurders mee naar OS en lekker genieten met zijn allen van een prettig verblijf. Presteren maakt niet uit kennelijk. Niemand heeft daar kennelijk controle op.
  • Peter De Baets

    6 jaar geleden
    Zou Meylemans niet eens wat meer energie steken in haarzelf dan moeilijk te doen over anderen ? Voor de rest is het weer triestig gesteld, maar we hadden niks anders verwacht. Hendrickx is tevreden met 14e plaats, blijf dan thuis met zo'n mentaliteit.
  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    Alsof Nederland zit te wachten om die negatieve Vlamingen in te lijven. Sportland Nederland wil liever niks met ons chaotisch derdewereld sportland te maken hebben. Medailles worden (behalve de laatste jaren de hockeyploeg) behaald meestal door eigen investeringen buiten federaties en overheden om.
  • Bromvlieg

    6 jaar geleden
    Christiaan zou mooi zijn, kunnen we ook eens mee doen met de Hoofdprijs.
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Wat zijn wij Belgen waard tov Nederland, niets. En dat is niet alleen in de sport, hoor. Het wordt tijd dat Vlaanderen zich op hetzelfde niveau hijst door een Unie der Lage landen met Nederland.