President Donald Trump zou een maandenlange affaire gehad hebben met 'Playmate of the Year 1998', Karen McDougal.
Volledig scherm
President Donald Trump zou een maandenlange affaire gehad hebben met 'Playmate of the Year 1998', Karen McDougal. © Reuters & RV

Trump alweer in nauwe schoentjes nu nieuwe maandenlange affaire met Playboymodel lekt

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump komt opnieuw in nauwe schoentjes. In een acht pagina's lange brief schrijft voormalig Playboymodel Karen McDougal (46) hoe ze maandenlang een affaire had met Trump na een zwemfeestje in 2006. "Iemand zei me dat ik z'n volgende vrouw zou worden."

74 reacties

  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Ze hebben allemaal sex gehad met Trump. En dan? Zijn we Clinton vergeten toen hij gep...t werd tijdens een telefoontje? Zijn populariteit steeg toen...
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Wedden dat ze democrate is. De grootste hoerenzwendel uit de 21ste eeuw en dan afschuiven op een republikein
  • Caesar Lask

    6 jaar geleden
    Wat hebben al deze verhalen aan te tonen? Wat betekent dit tot betreking van zijn functie? Het toont aan dat hij president onwaardig is. Dat hij onbetrouwbaar is, een bedrieger en een pathologische leugenaar. Niet het soort persoon dat je als leider wil.
  • Patrik De Weirdt

    6 jaar geleden
    Eigenaardig dat deze verhalen boven water komen nu hij president is. Zijn die vrouwen misschien op zoek naar wat media-aandacht? Al deze feiten gebeurden immers 10-12 jaar geleden, dus lang voor hij president was of zelfs maar kandidaat-president.
  • Albert Vanneste

    6 jaar geleden
    Het moet er nogal rommelen in Trumps ondergoed om dermate hitsig achter elke rok of kleedje te lopen.