Matthias Diependaele (N-VA)
Volledig scherm
Matthias Diependaele (N-VA) © BELGA

N-VA: "Meer poetshulpen met Vlaamse roots nodig? Beperk werkloosheid in de tijd"

Een beperking van de werkloosheid in de tijd moet het aantal Vlamingen dat via dienstencheques aan de slag is, opdrijven. "We moeten er alleen voor durven gaan," zegt N-VA-fractieleider in het Vlaams parlement Matthias Diependaele. 

95 reacties

  • Dirk Vangossum

    6 jaar geleden
    teveel dik betaalde Nva-politici.... Opnieuw de zwakken aanvallen voor hun broodheer . En de Vlaming stemt opnieuw Nva.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De nagel op de kop van de hypocriete trado-partijen. Stempelen is zo gemakkelijk verdiend. De klassieke partijen hebben schrik Vlamingen tegen de haren te wrijven om hen aan het werk te zetten. Beleidspartijen die zonder visie de toekomst hypothekeren in het belang van de partij mag men gerust kwalificeren als 'schuldig verzuim'. Durven en doen = N-VA.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De nagel op de kop van de hypocriete trado-partijen. Stempel is zo gemakkelijk verdiend. De klassieke partijen hebben schrik Vlamingen tegen de haren te wrijven om hen aan het werk te zetten. Beleidspartijen die zonder visie de toekomst hypothekeren in het belang van de partij mag men gerust kwalificeren als 'schuldig verzuim'. Durven en doen = N-VA.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Een poetsvrouw verdient gemiddeld 1200€ per maand netto met dienstenchecks Raf Peeters Leugens kunnen ze iedereen wijsmaken maar de correcte linkse toch het gemakkelijkst.Zoals Tom Faes die denkt ook nog altijd dat De Wever drie volledige lonen optrekt.Veel praat maar hij weet Vilvoorde niet eens liggen.Benieuwd naar de peilingen Tom zoals een bobslee naar beneden SAMEN met groen.SPA cholera groen de pest.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Ik eis een poetsvrouw die Nederlands spreekt en begrijpt. Anders wil ik ze niet binnen laten. Noem je dat racisme? Dan ben je laag gezakt. Dan vermoordt je uw eigen volk.