RV Politie Mechelen Willebroek
Volledig scherm
© RV Politie Mechelen Willebroek

Duizend passagiers drie uur vast op defecte trein, moeizame evacuatie

BinnenlandIn Mechelen hebben een duizendtal passagiers vanavond gedurende meer dan drie vastgezeten op een defecte trein. De evacuatie verliep moeizaam. De pendelaars moesten via een loopbrug naar een andere trein overstappen. 

33 reacties

  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Dagelijkse kost.
  • Stefan Nicolai

    6 jaar geleden
    Beetje begrip mag wel: vind maar een reservetrein voor 1000 reizigers tijdens de spits, krijg die maar ter plaatse op een drukke spoorlijn, en zorg ondertussen dat de veiligheid van alle reizigers gewaarborgd blijft. Maar ja NMBS bashen is in natuurlijk, want niets is goed. Bizzar toch dat er dan elke jaar zoveel reizigers bijkomen. Is 't niet meer leuk in uw bedrijfswagen in de file? En ja, we zaten 3u vast op de trein, maar toch is er veel afgelachen onder de reizigers.
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Wat is nu 1000 reizigers vast. In het wegverkeer zijn dat er dagelijks 100 000 of 300 km file. Mensen laten uitstappen uit een defecte trein mag niet zomaar, het moet veilig zijn.
  • Artuur Lemmens

    6 jaar geleden
    Voor wie dan die wafeltjes?? De gedupeerde treinreiziger heeft er niets van gezien
  • Denis Stock

    6 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat er jaren achter elkaar miljarden in de spoorinfrasrructuur worden gepompt. Onze ministers kijken toch zo graag naar het buitenland, maken graag studiereizen,..en toch zien ze niet dat het beter kan,..maak er een VZW, Brussel is een voortrekker heeft geweldige adviseurs, misschien daar iemand weghalen.