Jeremy Corbyn.
Volledig scherm
Jeremy Corbyn. © REUTERS

Britse politicus Corbyn drukt berichten dat hij spion was de kop in: "Onzin"

De leider van de Britse partij Labour heeft gereageerd op geruchten dat hij een spion zou zijn geweest tijdens de Koude Oorlog. Jeremy Corbyn zegt dat de tabloidberichten "steeds wilder worden" en "helemaal onjuist" zijn.

4 reacties

  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Corbyn ? Spionage tijdens koude oorlog ? Sorry, daar waren andere kerels voor. Jeremy zal allicht een (zogenaamd) marx-rebbeletje in de sixties geweest zijn. Zoals honderden. Zit nu flink mee te schransen, aan de ruif.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Als ze genoeg "graven" hebben ze "tunnels" genoeg om... tegenstanders (voor echt en goed) in te "stoppen" en te "parkeren".( de rijken, de bourgeoisie en de elite, en de melk (en honig)staat voor hen alléén, Mathias V. H.en Identitair Europa)) Het ultra liberaal paradijs !
  • Mathias Van Herck

    6 jaar geleden
    Juist ja. Een diplomaat uit Tsjechië.....waarschijnlijk belast met cultuur. De term cultuur was dan in het verleden het woord voor spionage. Mi6 Mi5 en andere Mi's zullen wel meer weten zeker?
  • Identitair Europa

    6 jaar geleden
    Hij is wel een communist die exact hetgeen wou dat Karl Marx schreef, zeg maar daag tegen u privé eigendom dat bestaat niet onder communisme