© Isopix

Rachel McAdams zou zwanger zijn van haar eerste kindje

Actrice Rachel McAdams skipte deze week de première van haar nieuwe film Game Night en dat is opmerkelijk. "Ze zou zwanger zijn van haar eerste kindje", berichtte E! News daarop.

elvh

De geruchten doen al even de ronde maar nu heeft E! News geschreven dat de Canadese actrice Rachel McAdams, bekend van The Notebook en Mean Girls, zwanger zou zijn. De actrice is 39 en het zou het eerste kindje zijn voor Rachel en haar vriend, screenwriter Jamie Linden.

Op sociale media gingen meteen foto's rond van een 'beginnend babybuikje' en meerdere sites berichtten dat ze zwanger zou zijn. Ook E! News bevestigde het bericht op basis van meerdere bronnen. Life & Style schrijft zelfs dat de actrice ondertussen al zeven maanden ver zou zijn. Rachel McAdams is al even niet meer gespot op feestjes en was afgelopen week niet op de première van Game Night, haar nieuwste film. Dat is opmerkelijk, schrijft E! News. Over haar privéleven houdt McAdams zich al jaren stil en geruchten over een zwangerschap deden al langer de ronde.

Rachel en haar vriend Jamie Linden werden voor het eerst samen gezien in 2016 maar houden hun relatie strikt privé. Dit is een van de weinige foto's waarop het koppel samen gefotografeerd werd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer