BELGA
Volledig scherm
© BELGA

GO! in hoger beroep tegen hoofddoekvonnis Maasmechelen

Het Gemeenschapsonderwijs (GO!) gaat in hoger beroep tegen de beslissing van de rechtbank van Tongeren rond het dragen van levensbeschouwelijke kentekens. Dat meldt GO! vandaag.

91 reacties

  • Claudine Vyncke

    6 jaar geleden
    Ze moeten zich aan het schoolreglement houden! Punt uit!
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Hoe willen we nu dat moslims integreren in onze maatschappij als we ze niet toelaten op onze scholen en ze haast verplicht worden om islamscholen op te richten? Uiteraard is de hoofddoek een symbool van de ondergeschikte positie van de vrouw maar we gaan toch ook niet vrouwen verbieden om te kuisen en voor de kinderen te zorgen omdat dat eveneens symbolen zijn van een vroegere ondergeschikte rol.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Het wordt tijd dat ze ECHT integreren, anders gewoon in een Islamitisch land van hun oren gaan maken !
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Moslims zijn enkel maar één groep als het hun uitkomt, dat ze elkaar voor de rest ook alle gruwelijkheden van de wereld aandoen is maar bijzaak want wij als blanke zijn toch maar racisten, nietwaar Sharon?
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Hoezo één doelgroep Sharon? Volgens mij komen moslims zelfs onder elkaar niet overeen: sunnis en shiieten bijvoorbeeld? Ben jijzelf wel multicultureel genoeg om ddie gruwels die ze elkaar aandoen zo makkelijk over het hoofd te zien? Of ben je net te multicultureel om door de bomen het bos nog te zien?