REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Pure waanzin in het Witte Huis terwijl Trump continu choqueert en tiert"

In het Witte Huis is het allesbehalve peis en vree. Medewerkers beschrijven een klimaat van angst en onvoorspelbaarheid. Met centraal in het verhaal een oncontroleerbare kopman.

90 reacties

  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    2.864.974 stemmen minder dan zijn belangrijkste tegenstander Hillary Clinton. Ik heb dertien presidenten mogen beleven, maar zo zot is het nog nooit geweest. Arme en Domme Amerikanen.
  • Chris Vandeneede

    6 jaar geleden
    Ik ben het ook eens met Guido Bervoets. En het is een zeer duidelijke bedreiging voor de stabiliteit in de wereld. Narcisme en onwetendheid blijven niet zonder gevolgen in die positie. De wereld is aan het veranderen, en niet ten goede, met sterke leiders in China en Rusland en een zwak Europa op het wereldtoneel.
  • Mario Cannas

    6 jaar geleden
    Ik treed Donald Deblaere bij. Wie dit linls noemt, weet niet wat links is. Rechtsdenkenden plakken het label "links" op alle kritiek die op hun gegeven wordt. Dat is zwak en zeer dom.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Ik sluit me aan bij de analyse van guido Bervoets. Daarenboven vrees ik dat de republikeinen deze labiele narcist president zullen laten blijven tot de volgende verkiezingen.
  • Patrick De backer

    6 jaar geleden
    Links gewauwel..Trumpbashen gaat maar door. In België gebeurt zoiets niet..hier slapen ze allemaal..das beter?