Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Vrouw rijdt door het rood: volle lijnbus kan aanrijding niet vermijden en ramt wagen in flank

Op het kruispunt aan de Albrechtlaan en de Brusselsesteenweg in Aalst zijn vanmiddag een volle lijnbus en een personenwagen in aanrijding gekomen met elkaar. De bestuurster van de personenwagen stond aan te schuiven op de Albrechtlaan aan de verkeerslichten. Op het moment dat het licht op groen sprong om rechts af te slaan, reed de vrouw plots rechtdoor om het kruispunt over te steken. 

9 reacties

  • Sven de Vis

    6 jaar geleden
    Is daar een heel raar punt. Je kan van het oogpunt van de vrouw daar 3 zaken doen links of rechts of rechtdoor. Alleen is rechtdoor de oprit voor een supermarkt. En moet je om daar te komen , links voor sorteren heel verwarrend want je perfect vanop de rechter rijstrook ook rechtdoor rijden. En idd zoals hier reeds gezegd je ziet het groen en je rijdt.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Ze dacht dat een groene rechtse pijl betekent dat je rechtdoor mag, misschien bestaan die verkeerslichten met pijlen of een rood licht niet in haar land?
  • An Vandendriessche

    6 jaar geleden
    Een onoplettendheid, veel aan het hoofd en op automatische piloot gas geven als je in een ooghoek iets op groen ziet springen. Het kan echt iedereen overkomen! Een andere kleur licht vind ik wel een constructief idee!
  • Willy Govaert

    6 jaar geleden
    Dank zei de prachtige verkeerslichten regeling hier in België .
  • dirk caels

    6 jaar geleden
    Weeral de lijn.