Renaud Hardy voor het Hof van Assisen in Tongeren.
Volledig scherm
Renaud Hardy voor het Hof van Assisen in Tongeren.

Volksjury verklaart Renaud Hardy over volledige lijn schuldig: "Hij handelde weloverwogen en gepland"

De volksjury op het assisenproces in Tongeren verklaart Renaud Hardy over de volledige lijn schuldig. De Mechelaar is daarmee schuldig aan twee moorden met verkrachting en foltering, en twee moordpogingen. 

42 reacties

  • Gunther Sallis

    6 jaar geleden
    Psychopaten zijn van nature in staat gepland en beredeneerd te handelen, hoe afwijkend de situatie ook is. Dat hij berekend handeld zou geen argument mogen zijn, net als het gebrek aan spijtbetoon geen argument is. Elke vorm van spijtbetuiging zou een imitatie zijn. Trouwens er zijn er al andere opgesloten met meer bewijs van een aandoening die het handelen kan bepalen. Zoals 20- jarige mannelijke moordernaars met het brein van een 70-jarige vrouw met dementie. (volumeverschil)
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Correct oordeel va de jury. Een dergelijk individu is in-slecht en een reëel gevaar voor de samenleving. Zelfs in de dierenwereld komt zulk pervert en vreselijk gedrag niet voor ... Tijd dat Hardy zich kan gaan bezinnen. 10 jaar per slachtoffer.
  • Kris Matheuse

    6 jaar geleden
    En hier komt de wet Lejeune!!!
  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    So what. Levenslang of geinterneerd. Het maakt in zijn geval niets uit. Die komt nooit meer vrij. Al de rest is show.
  • jos van mechelen

    6 jaar geleden
    Sommige advocaten weten die wel waar zij mee bezig zijn , of doen ze dat allemaal maar om in de kijker te staan , of zijn ze zelf niet goed bij hun verstand , om zo een'e halve gare nog te verdedigen ,er zijn tegenwoordig veel zieke mensen in deze maatschappij hoor , dus wie zo iets doet zwaar straffen , anders heeft het weinig nut .