Instagram
Volledig scherm
© Instagram

“Schaam je”: steenrijke zakenman die er naast gezin ook harem op nahoudt oogst stevige kritiek met foto die hij postte voor vrouwendag

BuitenlandEen Australische tabaksmagnaat krijgt er op Instagram flink van langs voor een foto die hij deelde met zijn 784.000 volgers naar aanleiding van Internationale Vrouwendag. Travers ‘Candyman’ Beynon is daarop te zien terwijl hij op bed ligt met twee schaarsgeklede vrouwen, die met hun benen de letter ‘W’ van ‘Woman’ vormen. Op de voorgrond is een stofzuigende, halfnaakte vrouw te zien.

29 reacties

  • Joske Vermeulen

    6 jaar geleden
    zolang er vrouwen zijn die dit bestaan willen leiden, zullen er mannen zijn die ervoor willen betalingen.hier is geen misbruik maar een deal.
  • Carlo Verstappen

    6 jaar geleden
    Die vrouwen willen het zelf, en zijn vrouw is misschien tevreden dat hij haar met rust laat, want eerlijk wie wil zo iemand als partner? en iedereen is tevreden.
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    Er is een groot verschil tussen gedwongen worden en het graag doen. Deze vrouwen vinden hem en alles errond leuk. Dan moet dat toch kunnen? Zij willen een object zijn, en sexueel overactief zijn. Ik vind er niks aan, maar dat is mijn probleem, niet van hun.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Eigenlijk is niet deze man schandalig maar de Vrouwen zelf die op zijn gestoorde ideeën ingaan ! Toch raar dat je vrouwen enkel door met je Geld te zwaaien alles kan laten doen ?? En dan maar zagen over de MeToo klucht !!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    vrouwen die hier niet mee akkoord zijn ? ga in t klooster en moei u met uw eigen zaken, deze vrouwen zijn wel akkoord en verdienen er hun kost mee