Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beerschot Wilrijk vangt bot, Maes blijft geschorst voor return in Brugge

79 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    door doelbewust 1 dag extra te wachten om in beroep te gaan heeft B-W zelf die procedurefout uitgelokt. Zij wisten woensdag morgen al dat zij in beroep gingen. Dan hadden zij toen maar het beroep moeten indienen. Nu is het gewoonweg een hypocriet ploegske dat tracht via competitievervalsing te promoveren.
  • Frank Van Hevel

    6 jaar geleden
    Geen enkele ploeg kent nog fair-play. Een terechte rode kaart en schorsing: via produrespelletjes toch aan straf proberen te ontkomen. Gelukkig heeft dit spelletje niet gepakt.
  • Pieter Janssens

    6 jaar geleden
    Je kan ze geen ongelijk geven dat ze de regels volgen, als de Bond een fout maakt. Ja dan mag je optreden, iedere ploeg zou hetzelfde doen in aanloop naar een belangrijke match. Proberen gaat mee hé, ook blijkbaar niemand die eraan denkt dat het misschien een doordachte tactiek is om Cercle zenuwen te geven ;))
  • Gilbert Lagast

    6 jaar geleden
    SCHAAMTELOOS hoe Beerschot dit aanpakt. CERCLE meer dan 100 jaar fusievrij zonder faillissementen en dan beweren dat zij er meer recht op hebben en procedurefouten inroepen hoe laag kan je zakken ???\
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Als het een speler van Anderlecht , Brugge of Standard was geweest had de geschillencommissie pas volgende week uitspraak gedaan . Maar ja ...