Anderlecht en AA Gent treffen mekaar op de eerste speeldag van play-off 1.
Volledig scherm
Anderlecht en AA Gent treffen mekaar op de eerste speeldag van play-off 1. © Photo News

Anderlecht - Gent en Club Brugge - RC Genk op eerste speeldag PO1 - Antwerp ontvangt Beerschot-Wilrijk op 15 april

Op vrijdag 30 maart barst de strijd om de 115e Belgische landstitel en de Europese tickets los. Zopas werd in Tubeke dan ook de kalender van de play-offs bekendgemaakt. Met Anderlecht -  AA Gent en Club Brugge - RC Genk krijgen we op de eerste speeldag in PO1 alvast twee absolute topaffiches op het menu. Standard ontvangt dan Charleroi in de Waalse derby.

57 reacties

  • Robert VAN LAERE

    6 jaar geleden
    Club weeral bevoordeeld : hoe kan dat toch ,Spelen dikwijls na de andere matchen en eindigen natuurlijk met twee thuismatchen met zoals alle jaren de laatste tegen Gent.Kwestie van die nog eens te kunnen kleineren. Verhaeghe rules the game.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Toch een strategische fout van Coucke, normaal verblijven de refs en de Anderlechtspelers toch in hetzelfde hotel in Spanje, kwestie van goede financiële afspraken te maken, nu slechts Durbuy met misschien gratis tickets voor pairi daiza, toch wat minder dan onder vdstock
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Niet TE veel onkosten doen hé Nico want ge gaat jullie centjes nog nodig hebben. Alé ja als ge er nog hebt hé !
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    het is en blijft een ONEERLIJK systeem, dit is enkel de bedoeling om de boel te kunnen manipuleren.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Nico Vanden Buys ????? Die zakdoekjes zijn al lang opgebruikt door den Anderlecht. T'is al hans het seizoen dat ge jankt en blet dan de REF's niet meer willen meewerken met jullie. En met Boer Markske gaat het nog slechter gaan. Al gezien de spelers mogen al naar Spanje niet meer van jullie Marcske ze moet naar de Ardennen de schulden zijn te groot om nog zo onkosten te doen. Dus REF's vergeet maar die enveloppe met zwart geld.