Netflix
Volledig scherm
Netflix © rv

Via deze geheime codes vind je de verborgen pareltjes op Netflix

TVJe kent het wel. Je wil een serie kijken op Netflix, overloopt het aanbod, maar je komt altijd op hetzelfde soort reeks uit omdat Netflix je voorkeuren kent. Via deze lijst 'geheime codes', kan je nu alle genres op Netflix zien.

30 reacties

  • Marnic Van Moorleghem

    6 jaar geleden
    Overal lees ik dat de film van wijlen Claude Francois CloClo ( My Way ) op Netflix zit maar nergens vindt ik deze film , het lijkt me meer op NetNix dan Netflix
  • Véronique Seynaeve

    6 jaar geleden
    Je kan de codes ook gewoon ingeven bij de zoekfunctie in de Netflix app.
  • Jozef Van Buynderen

    6 jaar geleden
    Beste Lucia ik kan je netflix van harte aanbevelen. Bijna al mijn collega's hebben trouwens netflix. Het is goedkoop en bied veel waar voor wat je betaalt. Veel beter dan het aanbod van telenet dat enkel het voordeel heeft dat het ook GoT aanbied.
  • Joris Vanderaert

    6 jaar geleden
    Ik ben sinds jaren Kodi-gebruiker, Johan. Toch heb ik sinds kort ook Netflix. Kofi heeft géén 3000 zenders en heeft géén gratis films en series. Wel heb je allerlei third-party add-ons die meestal op allerlei duistere manieren content aanbieden, meestal ook van slechte beeldkwaliteit. Eén ervan is, jawel, FlixNet. Niet te vergelijken met de goede beeldkwaliteit van Netflix. Ieder zijn keizer.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Gustaaf Karpels, je kan zonder codes eender wat zoeken maar dan moet je de titels hebben. Logisch dat wat je direct vindt ook datgene is waar je meest naar kijkt, tenzij natuurlijk eerst een half uur rondhannessen in vele honderden titels je ook als ontspanning beschouwt. Lucia Bartels, Netflix is top, véél uitgebreider dan Telenet of Proximus en vooral véél goedkoper.