Arnold Schwarzenegger.
Volledig scherm
Arnold Schwarzenegger. © getty

Arnold Schwarzenegger wil oliebedrijven aanklagen: "Ze zijn schuldig aan moord"

Arnold Schwarzenegger is van plan de grote oliemaatschappijen voor de rechter te slepen. Volgens de acteur en voormalig gouverneur van Californië maken ze zich schuldig aan moord.

7 reacties

  • willy van der Wijk

    6 jaar geleden
    heb het nog gezegd de oliereuzen en de plastikreusen zouden zelf moeten opdraaien voor hun vervuiling !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    kan hij zijn eigen voetafdruk eens publiceren!
  • Ferdinand Engelbeen

    6 jaar geleden
    Juist, dat is de man die reclame maakte voor de Hummer, een ontzettend zware massaal brandstof slurpende SUV om zich te verplaatsen en het plebs te imponeren... Die gaat nu de oliefirma's aanklagen omdat ze hem van brandstof hebben voorzien? Hypocriet!
  • Tom Haezebrouck

    6 jaar geleden
    Dat uitlaat gassen niet gezond zijn weten we al langer en ik ben zelf een fervent fietser maar wat Schwarzenegger hier uitkraamt terwijl hij zelf drie moto's en verschillende auto's heeft is te gek voor woorden. Een beetje te vergelijken met al die andere beroemdheden zoals Gore maar terwijl wel een zwembad verwarmen en honderden vliegreizen maken. Misschien denken ze dat dit met water gebeurt.
  • danny1 danny1

    6 jaar geleden
    Maar na deze coments rijd hij weer weg in zijn .... jawel ! Bugatti .. Mercedes G... Hummer .... etc .. etc .. alstublieft