De energieprijzen zijn in ons land vorig jaar meer gestegen dan in de buurlanden.
Volledig scherm
De energieprijzen zijn in ons land vorig jaar meer gestegen dan in de buurlanden. © thinkstock

Vlaamse stroomfactuur helft duurder dan Brusselse

De stroomfactuur in Vlaanderen is vorig jaar veel meer gestegen dan elders in het land. Ze lag tot de helft hoger dan in Brussel. De grote boos­doener is de Turteltaks, schrijft De Standaard vandaag.

118 reacties

  • frank blad

    6 jaar geleden
    De franstalige blijven altijd buiten schot zie maar met de zorgkas betalen daar geene bal maar profiteren er mee van!! Vlamingen betalen zich hier blauw bedankt nva ge ze goe bezig met de vlamingen terug onderdanen te maken in de letterlijke zin “onderdaan” (slaaf)
  • Willy Govaert

    6 jaar geleden
    Hoe verklaar je dit???
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Simpel toch ,de massa moet ooit in opstand komen want 70% van de bevolking gaat met plezier voor dieven,leugenaars enz.. stemmen. Oproep stem voor “NIEMAND” trek een streep door de kiesbrief en laat ze het maar oplossen!!
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Dat is niet over de grens. Mensen toch hoe is dit allemaal mogelijk en ministers alle dagen “druk” bezig maar met wat? Fotoshoots,TV studio’s , Kermissen Feestjes en snoepreisjes. Mensen opend toch stilaan uw ogen in straf “ALLE” politici af in het stemhokje want ze verplichten ons om te kiezen zonder dat we kunnen kiezen.
  • jimmy hendrickx

    6 jaar geleden
    1 regering graag : taalkwesties zijn iets van de 19e eeuw... degoutant dat er nog partijen zijn die dit uitspelen. Niemand wil zijn zitje kwijt... 1 visie voor Belgie graag, misschien hebben we dan nog eens iets om trots op te zijn