De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov: "Londen weigert de stof te geven waarmee de moord werd gepleegd."
Volledig scherm
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov: "Londen weigert de stof te geven waarmee de moord werd gepleegd." © EPA

Russische minister: "Rusland is niet schuldig aan vergiftiging ex-spion"

Buitenland"Rusland is niet schuldig" aan de vergiftiging van de vroegere Russische dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia. Dat heeft de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov verklaard aan het nieuwsagentschap Interfax.

14 reacties

  • Geert Vermeiren

    6 jaar geleden
    De mossad en de Britse geheime dienst hebben weer goed samengewerkt om Rusland te kunnen zwart maken. Dat daarbij onschuldige slachtoffers vallen is hun minste zorg !
  • Bart De Lannoye

    6 jaar geleden
    Historisch gezien is de krim altijd Russisch geweest. Poetin is momenteel de enige leider die inzicht heeft in het midden oosten. Hij pakt extremistische islamterreur goed aan. (Zal nog niet zijn...ervaring met Tsjetsjeense rebellen...remeber theater in Moskou 10 j geleden...Verhofstadt is een opportunistische europese clown die mensen ophitst. Daar zouden zware straffen op moeten staan!
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Wordt het eens geen tijd om Russia Today te verbannen?
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Natuurlijk heeft Rusland daar niets mee te maken, dat ligt voor de hand. Ik denk dat ze beter gaan zoeken in eigen rangen, want die rus was dubbelspion...
  • johan debue

    6 jaar geleden
    Wat een reacties hier Ik zou eerder zeggen het zijn nooit de Amerikanen en de Engelsen altijd hand in hand als er een bom moet gesmeten worden Lavrov is en blijft een topdiplomaat die het heel dikwijls bij het rechte eind heeft .Ik kan ook eindeloos doorgaan Vietnam,Irak, Libie, Syrie, Yemen, Afganistan,en nog even vermelden dat de navo niet militair zou uitbreiden naar de grens met Rusland.Allemaal loze beloftes dus eerst in eigen boezem kijken.