McEntee (r.) in het Oval Office in het Witte Huis.
Volledig scherm
McEntee (r.) in het Oval Office in het Witte Huis. © AP

Witte Huis stuurt nauwe medewerker van Trump "om veiligheidsredenen" de laan uit

Het Witte Huis heeft John McEntee, een van de langst dienende politieke medewerkers en persoonlijke assistent van president Donald Trump, zonder voorafgaandelijke kennismaking de laan uitgestuurd. Dat heeft de zakenkrant Wall Street Journal (WSJ) bericht. Er is nog geen bevestiging door het Witte Huis.

9 reacties

  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Frisse dynamiek heet dat, een normaal CEO-model waar gestreden wordt, beter nieuwe mensen dan Mieke Vogels die aan haar 70ste comeback begint, dan krijg je pas een lethargische duiventil.
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Naar Turks model. Wanneer ontslaat hij zichzelf ?
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    @Peter Thys Werkte hij voor u?.Noem eens ene leegloper in brussel die zoveel banen schepte in héél zijn loopbaan dan Trump in 1 maand.En dan nog iets hij gooit de onbekwame buiten en in brussel nemen ze die aan.
  • Peter Thys

    6 jaar geleden
    mogelijks had hij weet(of door) dat hij voor een idioot aan het werken was
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Wie wil daar nog werken. Een vaste baan schijnt het niet te zijn. Zien die congresleden nu werkelijk niets. Trump is langzaam een dictatuur aan het vormen, al zullen anderen hem weer prijzen voor zijn eigenzinnig optreden, want echt besturen kan men dat moeilijk noemen. Leve Trump!!! Weg met Trump!!! Zo, iedereen weer tevreden.