Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Vladimir Poetin. © Photo News

Rusland boos over beschuldigingen van vergiftiging "zonder bewijzen"

BuitenlandRusland staat de beschuldigingen "zonder bewijzen" en de ultimatums van Londen niet toe. Dat is de reactie van het Kremlin nadat Londen uitleg van Moskou geëist had over de vergiftiging van de Russische ex-spion Sergej Skripal (66) in Engeland. 

8 reacties

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Rusland blijft telkens dezelfde strategie toepassen. Ze plegen acties en nadien roepen ze dat er geen bewijzen zijn terwijl die er wel zijn. Dan gaan ze diverse theorieen verzamen om zo verwarring te zaaien. Wordt het eens geen tijd om Russia Today te verbannen?
  • Nick Blomme

    6 jaar geleden
    Nochtans waren de eerste reacties van bepaalde Russische Tv-zenders nogal bevestigend over deze aanslag en hoe oververdiend het allemaal was. Hebben bepaalde Russische parlementsleden voor de camera deze aanslag maar al te graag toegejuicht. Geef Poetin een paar maanden en wij krijgen een quasi bevestiging dat zij er achter zitten.
  • Hubert Wouters

    6 jaar geleden
    De Britten zouden beter hun schulden aan Europa betalen.
  • pierre de smet

    6 jaar geleden
    Als het echt de Russen zijn geweest wel dan zijn ze heel dom te werk gedaan met een gif ( ?) dat naar hun zou verwijzen , denk dat er andere manieren zijn om iemand na al die tijd het zwijgen op te leggen .
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Die medewerking kennen we al, tegenwerking zoals voor MH-17 met valse gegevens en videos. Poetin moet zich maar eens beraden wat hij allemaal bezig is : Oekraïne, Syrië, GB,...