Henry Cavill kruipt opnieuw in Supermanpak

Henry Cavill gaat opnieuw Superman vertolken in een film over de populaire held. Dat heeft zijn manager gezegd in een interview met Newsweek. De Brit had al toegezegd voor een tweede "Batman v Superman", maar los daarvan komt er dus ook een nieuwe solofilm over Superman.
� 2016 by Entertainment Pictures

Cavill (33) kroop al twee keer in de rol van Clark Kent/Superman, voor "Man of Steel" en "Batman v Superman". Beide films kregen matige reviews van filmcritici, maar deden het wel goed aan de kassa.

Eerder was al bekend dat Cavill had toegezegd voor een tweede "Batman v Superman"-film. De opnames voor een nieuwe Justice League-film, aan de zijde van Ben Affleck als Batman, zijn momenteel aan de gang. Die film komt eind volgend jaar in de zalen.

Cavills manager Dany Garcia laat nu ook weten dat het Supermanluik voor Cavill "nog wordt uitgebreid", met een nieuwe film waarin alle aandacht naar de superheld in het rode pak gaat. "En Henry heeft er al zin in!, zo zegt ze in Newsweek. Wanneer de film zou uitkomen, is niet bekend.

Meest gelezen