Sp.a-voorzitter John Crombez.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter John Crombez. © BELGA

Sp.a: "Van zorgzekerheid 100% afdwingbaar recht maken, dat is onze belofte"

"Zij die zorg geven, laten wij niet in de steek. Zij die zorg nodig hebben, laten wij niet langer wachten. Zorgzekerheid inschrijven en beitelen in de grondwet, dat is wat wij gaan doen. Van zorgzekerheid een 100 procent afdwingbaar recht maken, dat is onze belofte", zei sp.a-voorzitter John Crombez vandaag voor 1.300 enthousiaste partijgenoten in Antwerpen.

56 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Kinderen die een handicap hebben en kinderen die het psychologisch zwaar hebben worden hier in één adem genoemd. Voor mij is dit een wereld van verschil. Mijn centen mogen naar de eerste gaan, niet naar de tweede. Voor de tweede is er een andere oplossing. De ouders moeten hun kinderen in de realiteit opvoeden en niet in een linkse fantasiewereld. Dan zullen ze geen psychologische problemen hebben.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    En wie zal die beloftes betalen, de kinderen en de gepensioneerden. Met de sp.a ziet de toekomst er rood uit voor de Vlamingen. Om nog maar te zwijgen van zijn veiligheid, zijn cultuur, zijn integriteit.
  • Chris Hom

    6 jaar geleden
    Uw partij heeft jarenlang deel uitgemaakt van de regeringen en de mogelijkheid gehad om daadwerkelijk iets te veranderen.... helaas, niets verwezenlijkt ! Uw pleidooi is pure stemmenronselarij bij bepaalde bevolkingsgroepen. Shame on you !
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    Het zal jou, je vrouw of je kind maar zijn die bepaalde zorgen moet ontberen en je mag nu wel anti Spa zijn, dan kakel je anders. Het is niet zo dat alle voorstellen van Spa slecht zijn en alleen de NVA voorstellen goed. Maar sommigen hebben wel een brilleke nodig om dat te zien!
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Marc wie dat moet betalen ? Als we eens beginnen met het cumuleren afschaffen, elke politieker één job. Dan de achterpoorten van de panama papers en de vennootschappen sluiten en de topsporters belastingen laten betalen zoals iedereen , het zwartwerk wat meer bestrijden ,en dan hebben we al overschot .( er is nog meer hoor) trouwens mensen bang houden met veiligheid is dat een goed plan ?