Wouter Van Vooren
Volledig scherm
© Wouter Van Vooren

VIDEO: Editors hypnotiseren fans in uitverkocht Sportpaleis

Editors is nergens ter wereld zo groot als in België. Zaterdag bewees de Britse band dat ze onze liefde nog steeds waard zijn. Hoogtepunt: het Werchter-anthem 'No sound but the wind'. Meegezongen van a tot z door 25.000 ontroerde fans

5 reacties

  • Waldo Cosman

    6 jaar geleden
    25.000? Max capaciteit is 23.000 in Sportpaleis volgens hun website en de ene kant was totaal niet bezet door het podium. VTM spreekt van 18.000..
  • Frank Van damme

    6 jaar geleden
    Nu 3 concerten op rij gezien in sporpaleis, en ja klank nooit goed. Zeker begin nr altijd teveel bass en amper vocals. Geen afbreuk aan de bands , maar wel aan sporpaleis tis jammer.
  • Tim Horemans

    6 jaar geleden
    Ondermaats, echt slecht was het, jammer.....
  • Dave Bugger

    6 jaar geleden
    Waren jullie er wel bij? Ondermaats voor een band van deze proporties. Een band als Depeche Mode of Placebo slaagt er toch beter in om een goede klankman in te huren om deze overmaatse echoput aan te pakken. Een paar pijltjes vuurwerk, papiersnippers en gekleurde wc-rollen die het publiek ingeslingerd worden kunnen dat niet verhullen. Het was mijn 21e concert van hen (16e in België) maar waarschijnlijk ga ik volgend optreden toch maar eens overslagen.
  • Heidi Geerinckx

    6 jaar geleden
    Het was een top concert! Wat een stem die man, geen enkele valse noot! heb genoten van a tot z