Bart Boterman
Volledig scherm
© Bart Boterman

Politie plukt tiental Engelse straatracers van de E40

De politie heeft gisteren in ide vooravond een tiental Engelse straatracers aan de kant gezet langs de E40 in Oostduinkerke (Koksijde) en Mannekensvere (Middelkerke). Het ging om een groep bestuurders met getunede wagens die terugkeerde naar Engeland, na een tuningevent in Anderlecht.

34 reacties

  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Komen er zeer goedkoop van af, waren het Belgen geweest intrekking rijbewijs, voor de rechtbank verantwoorden, nogmaals rijverbod en zware boete, en niet te vergeten het lievelingsstraf van de rechters terug alle examens afleggen, dat is het verschil met buitenlanders en eigen volk.
  • marc de Volder

    6 jaar geleden
    Toch straf. Iedereen kakt op anderen maar als politie degenen tegen houden,waar ze sympathie voor hebben omdat ze dezelfde interesses hebben,dan zijn het smeerlappen en zeveraars. Egoisten. Als iemand fout is moet die gepakt worden,ook jullie collega hobbyisten. Hebt de moed om ook jullie fouten te zien.
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Ik krijg meer en meer de indruk dat gans de wereld denkt dat alles mag in België. Laat maar hard tegen hard in werking treden te beginnen met 0-tolerantie in eigen land..
  • Urbain Schuermans

    6 jaar geleden
    in dit land permitteren niet inlanders zich vanalles
  • Martien De Four

    6 jaar geleden
    dit is de enige mogelijkheid om Britten te beboeten is onmiddelijke inning. Spijtig genoeg is er nooit politiecontrole. Hoe dikwijls zie je hier niet Britse wagens voorbij snorren op de E40 richting Calais. Niets kan hen deren want Belgische boetes krijgen ze niet in UK.