De tak21-spaarverzekering geldt als een geschikte belegging voor mensen die niet willen dat hun gespaarde bedrag deels of volledig verloren kan gaan.
Volledig scherm
De tak21-spaarverzekering geldt als een geschikte belegging voor mensen die niet willen dat hun gespaarde bedrag deels of volledig verloren kan gaan. © Shutterstock

Deze tak21-spaarverzekeringen renderen beter dan de spaarboekjes

SparenEen spaarverzekering vinden die meer dan 2 procent rendement oplevert, heeft iets van zoeken naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg, maar toch zijn er nog enkele. Wij zochten voor u uit welke de top haalde in 2017 en waar u best op let als u spaarverzekeringen met elkaar gaat vergelijken.

7 reacties

  • Henninckx Terry

    6 jaar geleden
    Niet intrappen,want je zit er 8jaar aan vast.
  • dirk clemeur

    6 jaar geleden
    Tak 21 vroeger tak 23 dienen enkel om de banken te verrijken beloven je eerst zoveel procent winst , je mag bij zijn dat je uw inleg terug krijgt.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Mensen laat je niet bedriegen door de zogezegden winstdeelneming.Heb 41 jaar een levensverzekering moet nog 4 jaar betalen en ga binnen 4 jaar een klein beetje meer krijgen dan dat ik betaald hebt.Over oplichting gesproken.Had deze beter op een rekening gezet dan had ik 5x meer.Heb verschillende malen willen stoppen maar dan pikken ze 30% of meer van je ingelegd geld
  • Bart Verbeeck

    6 jaar geleden
    Met andere woorden. banken zullen hoge risico produkten moeten traden om er zelf iets aan over te houden. Shorten?
  • walter De Witte

    6 jaar geleden
    Winstdeelname mag je vergeten. Ik spaar al jaren onder deze tak21. Tot nu 16 euro winstdeelname. Onlangs naar Ergo gebeld en er zal niet veel meer bijkomen zeiden ze mij. Binnen 4 jaar betalen ze mij uit. Toen ze mij dit product aansmeerden spraken ze van 9% winstdeelname die bovendien niet belast werden.