VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Ex-'Idool'-finalist Wouter klimt uit diep dal: "Ik dacht dat ik ging sterven"

In 2004 pakte VTM uit met de tweede editie van ‘Idool’. En net als in seizoen één, toen Peter Evrard won ten koste van Natalia, moest ook nu de publiekslieveling het onderspit delven. Niet de bij de meisjes zéér populaire Wouter De Clerck (34), maar de wat houterige Joeri ging met het platencontract lopen. Maar net als voor Natalia bleek ook deze keer de tweede plaats een ticket tot succes. Al ging het lang niet altijd goed, zo zegt Wouter deze week in weekblad Tv Familie. 

0 reacties

  1. Cafébaas Danny Fabry Junior (48) deels verlamd na beroerte: "Hij kan zelfs niet meer spreken”
    PREMIUM

    Cafébaas Danny Fabry Junior (48) deels verlamd na beroerte: "Hij kan zelfs niet meer spreken”

    In Café ‘t Deurp in Werchter moet men het voorlopig stellen zonder de flamboyante uitbater. Danny Fabry Junior (48) kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag een beroerte, maar hij werd pas vele uren later gevonden door zijn moeder Julia (75). De cafébaas ligt momenteel op de intensive care in Gasthuisberg. Door de bloedprop is hij gedeeltelijk verlamd geraakt en heeft hij zijn spraak verloren. “Maar hij is bij bewustzijn en reageert wel”, vertelt zijn moeder aan zijn ziekenbed.
    Rotselaar
  2. Na voorwaardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging
    showbizz

    Na voorwaarde­lij­ke celstraf voor ‘Temptation’-Me­gan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldple­ging

    Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos - bekend van ‘Ex on the beach’ - had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse juicekanaal RealityFBI, dat bevestiging zou hebben gekregen van het Nederlandse Openbaar Ministerie.