REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nieuwe iPad meteen goedkoopste Apple-tablet

Apple stelt een nieuwe 9,7 inch grote iPad voor die een stylus ondersteunt. Het bedrijf wil zo terrein winnen op Amerikaanse scholen, waar Chromebooks van concurrent Google momenteel erg populair zijn. De nieuwe tablet wordt de goedkoopste uit het gamma.

12 reacties

  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Enkel gekken stappen in een ecosysteem van 1 merk. Nieuwe exynos processoren zijn monsterlijk snel dus nu gaat Apple weer de creatieve prietpraat toer op om wat verkocht te krijgen. Alsof een creatieve app je gaat helpen bij integraalvergelijkingen.
  • Daan Van Hoof

    6 jaar geleden
    Volgens mij kan een ipad niet maar 0.75 mm dik zijn.
  • jasper de haseleer

    6 jaar geleden
    je kan de 2017 versie die geen apple voor pencil suport en geen a10 chip heeft gisteren kopen voor 400 gisteren avond ipad 350 met a10 chip en apple pencil support dat wil dus zeggen dat je veel te veel betaald hebt voor de 2017 versie aangezien ze indentiek zijn maaar de 2018 heeft een betere procesor en apple pencil
  • Marc De Cock

    6 jaar geleden
    Ja Patrick Weyers, want andere bedrijven brengen natuurlijk producten gratis op de markt, puur voor uw schoon ogen..
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Apple is het beste, snelste en meest stabiele besturingssysteem. Helaas draait hier bijna alles op Windows of Android en apple schrikt af omwille van compatibiliteit/syncronisatie met de rest.