Prinses Elisabeth
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Elisabeth © Photo News

Harde kritiek op schoolkeuze Elisabeth: "Is België niet goed genoeg voor onze kroonprinses, dan?"

RoyaltyKroonprinses Elisabeth (16) is bezig aan haar laatste maanden op de schoolbanken van het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel. De oudste dochter van Filip en Mathilde trekt na de zomervakantie namelijk richting Wales om er haar humaniora af te werken aan het Atlantic College in Llantwit Major. Een beslissing die niet door iedereen op handengeklap wordt onthaald, vooral omwille van het prijskaartje. Dat schrijft TV-Familie.

151 reacties

  • Android Roots

    6 jaar geleden
    Chris Devlaeminck....'tijdloze waarden ' kunnen per definitie nooit ' niet meer van een tijd zijn ' ....niet te demagogisch zijn he
  • chantal browaeys

    6 jaar geleden
    Als je genoeg geld hebt, dan kan je allerhande diploma's kopen ... dat weet toch iedereen
  • Vera Franck

    6 jaar geleden
    Als dat meisje de mogelijkheid krijgt om daar te studeren waarom niet dan ? Natuurlijk dat het veel kost daar vallen velen gewone mensen over , want die studie wordt door elk van ons betaald . En jullie nu al afvragen is ze erdoor ? Jazeker want dat is pas een blaam . En dat zullen we nooit te weten komen
  • patrick beaumont

    6 jaar geleden
    Laat ze studeren waar ze wil,ik ben heel bly voor haar en stopt met ons koningshuis altyd te bekritiseren,we zouden fier moeten zyn,het is nooit goed.Veel succès Elisabeth.
  • daisy wittockx

    6 jaar geleden
    Van mij mag zij daar gerust studeren! Zij heeft zelf niet gekozen om de troonopvolger te zijn! Ik gun het haar liever dan diegene die facturen splitsen!