De werken kunnen voor ernstige hinder zorgen.
Volledig scherm
De werken kunnen voor ernstige hinder zorgen. © Benoit De Freine

Ernstige hinder door werken op Antwerpse ring tijdens paasvakantie

BinnenlandOp maandagavond 9 april beginnen op de Antwerpse ring (R1) herstellingswerken aan het wegdek richting Nederland. Die kunnen voor ernstige hinder zorgen. Het beton wordt op drie rijstroken over een lengte van 15 meter ter hoogte van Deurne volledig verwijderd en vernieuwd. Tegen het einde van de paasvakantie moeten de werken afgerond zijn.

1 reactie

  • Marnix Deloof

    6 jaar geleden
    dat belooft niet veel goeds daar
  1. Omgekomen medewerker van Belgisch agentschap en 7-jarig zoontje verbleven in huis Hamas-militant, zegt Israëlische ambassadeur
    18

    Omgekomen medewerker van Belgisch agentschap en 7-jarig zoontje verbleven in huis Ha­mas-militant, zegt Israëli­sche ambassa­deur

    De medewerker van het Belgische agentschap Enabel en zijn 7-jarig zoontje die omkwamen bij een Israëlisch bombardement op Rafah in het zuiden van de Gazastrook, verbleven in het huis van een Hamas-militant. Dat zegt Idit Rosenzweig-Abu, de Israëlische ambassadeur in België. Volgens haar was de militant het doelwit van de luchtaanval. Bij de aanval kwamen in totaal vijf mensen om het leven, onder wie twee kinderen. Twee andere kinderen raakten gewond.
  2. N-VA wil groeinorm gezondheidszorg aanpassen aan economische realiteit: “Warme zorg met gezond verstand”
    19

    N-VA wil groeinorm gezond­heids­zorg aanpassen aan economi­sche realiteit: “Warme zorg met gezond verstand”

    N-VA wil de komende vijf jaar een groeinorm voor het budget voor gezondheidszorg behouden, maar die moet wel worden afgestemd op de economische realiteit. De groeinorm stelt een limiet aan de begrotingsdoelstelling voor de verplichte ziekteverzekering. Zo toont het percentage aan met hoeveel procent het budget voor de gezondheidszorg jaarlijks mag stijgen bovenop de gezondheidsindex. Met dit standpunt, waarmee de partij onder meer de wachtlijsten en financiering wil aanpakken, trekt de partij naar de verkiezingen. Het doel is te komen tot een “warme zorg met gezond verstand”.