© Photo News

Radja Nainggolan: “Ik verdien om mee naar het WK te gaan”

Gaat hij mee of gaat hij niet mee naar het WK? Dat is de vraag die iedereen zich stelt over Radja Nainggolan. Het woelwater werd afgelopen dinsdag tegen Saudi-Arabië nog hevig toegejuicht bij zijn invalbeurt. Maar zeker van Rusland is Nainggolan niet. “Vier jaar geleden belden ze mij ook niet”, zegt de Rode Duivel in een interview met Il Tempo.

vtvn

Nainggolan sprak met de Italiaanse krant over een heleboel onderwerpen en dus ook over de Rode Duivels. “Ik hoop dat ik erbij ben op het WK”, aldus de AS Roma-speler. “Ik doe alles in mijn macht, maar het hangt niet van mij af. Vier jaar geleden dacht ik dat ik erbij zou zijn en toen belden ze me niet. Nu denk ik alleen maar aan het doen van mijn deel. De rest laat ik over aan Roberto Martinez, ook al vind ik dat ik verdien om mee te gaan.”

De steun van de supporters kon Nainggolan alvast appreciëren. “Ik ben gelukkig want dat was iets dat ik niet verwacht had. Ik voelde de affectie van de fans. Bovendien leerde ik ook de menselijke kant van de bondscoach beter kennen”, aldus de middenvelder.

© Photo News

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer