BELGA
Volledig scherm
© BELGA

74 transmigranten aangetroffen in Zeebrugge en Jabbeke

Bij een actie in de omgeving van de haven van Zeebrugge en de snelwegparking van Jabbeke zijn gisteren in totaal 74 transmigranten aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge vandaag. De actie was bedoeld om informatie te verzamelen over de werkwijze van mensensmokkelbendes.

38 reacties

  • etienne vijverman

    6 jaar geleden
    t' word daar precies drummen voor een plaatsje .... hoe lang nog ???? hier kan alles probeer dat meer eens op een ander !!!!! het word opletten deze zomer aan zee
  • leopold van heurck

    6 jaar geleden
    Maar 74???? Dat is weinig.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ga eens zonder geldige verblijfsvergunningen naar een van die landen Gerry Cle veel geluk gewenst.Misschien tot nooit meer.En gij zou ze zomaar laten ronddwalen ze hebben nog niet genoeg ellende veroorzaakt.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Transmigranten? Nee, ILLEGALEN die de wet overtreden!! En de politiek laat het maar verder verrotten ipv op te lossen, ze zijn te druk met verkiezingspropaganda!
  • Jan Janssens

    6 jaar geleden
    Wie gratis eten wil kan mee aanschuiven voor de kerk van de pastoor in Zeebrugge. En nee, je hoeft niet te betalen op de kusttram. Tenzij je Belg bent uiteraard, voor deze mensen is er flits-en alcoholcontrole op de kustlaan voorzien.